min0rity r3port

Ez egy lázadó konzervatív blogja, aki éppen az ellen protestál, hogy az igazságot többes számba tegyék. Mert ne. Legalábbis az enyémbe ne! -> Ha azt hiszed, hogy tudod ki vagyok, akkor tévedsz. Kizárt. Tényleg. De attól még kezeltetheted magad. Az sosem árt. -> Kérem kövesse azt a fehér nyulat ott. A pirulákról majd később beszélünk.

Friss topikok

  • drága: @min0rity r3port: NA!!!! Elmentél? De én még várom a gyöngyiket.::::::)))))) Vágom nicke!!!!! É... (2009.10.10. 03:02) Casus Belli
  • drága: @drága: De én szeretném,ha mentenéd! Vagy a drágának inkább kezelésre kéne járnija?:) Fogalmazásbó... (2009.10.10. 01:35) A Viktor is elvenné a tizenharmadik havi vérzést?

Linkblog

HTML

A Viktor is elvenné a tizenharmadik havi vérzést?

2009.04.16. 17:16 | min0rity r3port | 3 komment

ok: http://w.blog.hu/2009/04/15/akinek_nem_inge_6

okozat: (alább)

Elfelejted Árpád, hogy 94-ben mennyire választásnyerõ duma volt az, hogy ám az ország valós anyagi helyzetének ismerete mennyire kéne. És majd jól nyilvánosságra hozzák. Mert ez a balfasz MDF (a mai tenyérbõlevõs udvari bolond, aki csak olyan nagyot mond, nehogy lecsapják a fejét) mennyire csõdbe vitte az országot, és lehetne máshogy. Lehetne jobban. Elcsépeltetett. Gyuláék által, áldassanak porai.


Jött a szakértõi kormány, a "bolsevista trükk", Csurka a pajtába költözött. Békesinek nem volt gusztusa, a teendõkhöz, lett legény a gáton. No addig az Apró problémák még csendben gyarapodtak, gyütt az I. (Szent, Bokros) Lajos, akit azóta mind szívünkben megtartunk. Mert kiderült, hogy sem olyan jó nincs az ország erõforráskazla, mint az MDF, se meg olyan jó nincs, mint amennyire az MSZP. Nagy szar volt, borítékolhatóan. De nem annyira, mint most. Mert a lopkodás már nem is a fiak, hanem az unokák hitelbe csapott, hitelbe ígért bérébõl fizetik. Bravó!

Csak azt nem értem, drága jó Árpádom, mi a halál répáját vársz azok után, hogy még a közérdekû adatokat is el kell perelni, hogy megláthassa az emberfia. A tényleges összkép meg nyilvánvaló, és olyan szar, hogy minden épeszû ember sikoltozva menekülne. De nem így a FIDESZ. A sátán cimborái. Akik csak annyit mondanak, hogy lehetne másként. Talán kevesebbet lopva. Hogy a picsába ne lehetne, mikor van pofájuk százszoros áron dolgoztatni (ld. "kormányszóvivõ") a lopósameszaikkal, és a közvélemény arcába mosolyogni. Tudva, hogy tudjuk. Mint a mocsári troll a viperáról, biztos ismered a viccet, tévé is adta, ha kell, elküldöm a linket. A megoldást már mindenki tudja, csak ne basszák el százmilleres páncélaudira a kétharmados lenyúlásból. Utazzanak inkább a Suzukin, pörögjön a gazdaság. De sajnos zsenánt.

Tudod rossz ómen süllyedõ hajón lopni. Mert ha véletlenül mégis az lesz a csónak kapitánya akit meglopnak, a végén még egy fõtolvajnak is vizes lehet a gatyája. Addig is, minden perc drága, mert számít, ki mennyit visz magával a túlvilágra. Készülnek már az útlevelek, és nekem elhiheted, megvannak a kódos számlák.

Tán csak nem ez ellen panaszkodsz, felebarátom?

Címkék: tótawé

A bejegyzés trackback címe:

https://m0r3.blog.hu/api/trackback/id/tr21069085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.04.18. 12:31:12

folyt:

min0rity r3port · m0r3.blog.hu 2009.04.16. 19:25:37
@ Tóta W. Árpád · w.blog.hu 2009.04.16. 17:18:14

:: mi az a kódos számla?

Na ne viccelj. Hát az, amin nem néven szólóan tartják a pártvagyont. Nem, nem a Viktorék által megalapozott, gonosz, mesebeli Weyland-Yutanira gondolok. Az MSZP-re. A nagy, történelmi, korszerû, sokplatformos, antiweimárista, de azért übermilitarizált nemz... izé szocialista pártra.

És - bocs, de egy röhelyszünetet mindig megér ez - nem a hivatalos vagyont. Hanem azt, amibõl a hatalmi zóna felépül. A tényleges, amibõl futja képviselõk megvásárlására, fantomcégek gründolására, sõt fantomszemélyekére is.

Tudod, amiben a magyar adóból ellopott, visszacsorgatott 20-50%-ok vannak.(váltamás a 20%-os zónával kezdte, milyen kisszerû, de ez az iparági standard mocsárföldén).

Tudod, ez abban a mesében történik, amiben a diplomatának a kezében táska van, és a táskában meg pénz van. Hõsünk ezt viszi magával, és beteszi egy számlára, ami nem ám anyja nevén van, hanem kódja van neki. Még arc sem kell hozzá, csak pofa. Tudod, amilyen számla nincs Európában. Államközi szerzõdések vannak róla, amin este, a kádban, két pezsgõ között az aláírók jókat röhögnek.

Szóval fial bújik pénz, és nõ a polip. Minden perccel nagyobbra, be kell rendezkedni a nyomor évei alatt eljövendõ demokratikus ellenzékieskedésre. Ideologizálgatod, miért kell még akár csak a cégtábláját is megtartani ennek a szemétnek. Ezt ignoranciának hívják.

:: tényleg igaz lenne, hogy az audik eladásával megszűnik a deficit?

Tudod kedves Árpád, én konzervatív nevelést kaptam, ami azt mondja, hogy ha éhes vagy, ne baszd ki az utolsó fél kiflit az ablakon, mert hülye vagy, és nem kapsz másikat. Lehet, hogy feléd, úri körökben divat volt feltenni pirosra az utolsó aranyrudat is.

...


@ kaisaku 2009.04.16. 19:48:19

:: Kedves Min0rity R3port... A lopás mindenhol megy, nem kell azt az MSZP sajátjának tekinteni.

Azt én sem mondtam, hogy nem. Csak a Fidesznél 30% a plafon a visszacsorgatásnál, az MSZP-nél meg 50-70%. Tudnék egészen konkrét minisztériumi tendereket mondani 2002-ből. Amondó vagyok, több marad a gazdaságban, ha kevesebbet lopnak el. Érted?

:: Ezüst Hajó, Tokaj, dolomit.

Ezt a mantrát ismerem, bár ezúttal kimaradt a Josip Tot, régi haverunk. Van még tovább is? Mert abból, hogy a FIDESZ mit tesz, nem kéne annak következnie, mit tesznek SOKKAL durvábban a komonisták. A korszerű plattformpárt. Na, he?

:: A lopás kódolva van a pártfinanszírozási rendszerünkben.

Ez hülyeség. Nem kötelezi senki az országos, elterjedt hálózattal rendelkező, elkötelezetten politizáló törzstagsággal bíró pártokat arra, hogy lopjanak. Az viszont tény, hogy nem büntetik eléggé. Persze a kurvaság bizonyos körülmények között feltételezi a striciséget, ám a nyugati világban léteznek úri kurvák is, strici nélkül. Ezt kéne már megtanulni.

:: A Bajnai-féle kormánynak pedig az az egyetlen motivációja, hogy rendet tegyen.

Szeretnéd hinni. Szerintem az eddigiek alapján bőven lehet a "szakértőségre" extrapolálni. Bajnai nem szakértő, hanem pártkapcsolathálóval bíró főnyikhaj. Nem vonom kétségbe, hogy ehhez ért: viszont nem támogatom, hogy ott, ahol ez divat, Bajnai ezt gyakorolhassa. Gyurcsánynak minden hatalom (és a szilvafás zsarolás által saját pártja is) a kezében volt, mégsem hozott egy igazi szakértőt, mondjuk Bokrost (ha valamiért, véleményem szerint ezért önmagában is lincselés járna), szakértői programmal. Ferkónk nyilvánvalóan folytatta a szájbetömködős osztogatósdit, éspedig nyilvánvalóan azért, hogy ne figyeljenek arra, ami a háttérben történik. Magyarország ma orosz-amerikai gyarmat (egyéb színeket most ne említsünk). Ebben vastagon benne van a keze.

:: Olyan arcok kerülnek bele, akiknek nem kell lopni, mert már van nekik.

Viccelünk, viccelünk? Vahl Tamás a hazai korrupció melegágyából jön. Olyanok zajlanak a SAP.HU-nál, amitől egy németre ideges szemrángás jön. Ez lenne a szakértelem?

:: Ha meg lopni szeretnének, akkor azt csendben megtehetnék onnan, ahol most vannak,

Hát éppen, hogy nem, ugyanis Vahl Tamásunkat nem látják szívesen ott, ahol egyébként a legpénzéhesebb és leghataloméhesebb arcok tülekednek a konc körül. Tehát éppen, hogy éhesek. A többit most nem elemezném. De mivel itt van érvényes ferdikt (ui. az adófizetőket kartellben több milliárddal kívánták megkárosítani, és CSAK A FIZETENDŐ BÜNTI milliárdos nagyságrendű), és ordító pofátlanság a jelölés is, nem értjük, mennyire kell a választót hülyének nézni egy ilyen bepróbálkozásnál. Egyébként az SAP-s állami beruházásokra is vonatkozik a fenti kalkuláció, magyarul az MSZP duplán nyúl a FIDESZ-hez képest - ráadásul az összes beruházáson ugyanazok az arcok dolgoznak. Valahogy úgy, mint az MDF meg a SIEMENS. No most akkor melyik tolvaj a kevésbé kártékony?

:: nem kellene kiállniuk a pódiumra.

Pofa van, nem kötelező, de pénz is az ablakban.

:: Ezek az emberek erkölcsileg és anyagilag is sokat veszthetnek

Vahl Tamás már nem. Nincs hova fejlődni, ahol többet lophatna. A világ meg nem elég.

:: ha pártkatonákká válnak,

Engem pont ez aggaszt.

:: és csak azon nyerhetnek, ha sikerül lökniük egyet az ország szekerén.

Megjegyezném, ha valaki nem ért semmihez, csak a manipulációhoz, visszacsorgatáshoz és kartellezéshez, még nagyobb pénzeszsák fölött sem fog.

:: Mellékesen: amit eddig a FIDESZ várható programjáról tudni lehet

Mindent lehet tudni, hol voltál, mikor az A-betűt tanították? Lajosunkat csak az analfabéta nyuggerek miatt nem tűzik zászlajukra. Azt meg már az ország apraja-nagyja jól bebizonyította, hogy arra szavaz, aki nem vesz el tőle pénzt - s közben leszarja, hogy a pénz ugyanannyit meg is romlik, csupán a számok nagyobbak. Ha Viktornak lennénk, beadnánk akár a tizennegyedik havit is, úgyis meglesz a nettó eredmény a nyugdíjkasszák szanálásánál. EZEK UGYANIS HÜLYÉK. Mármint a törzsszavazók, akikből Viktor is foltozgatja a táborát. Nem is ez a sértő, hanem az, AHOGY hülyének nézik a TÖBBIT. Az aktívakat. :-)

:: az kb az, amit most látunk kialakulni, ezért is elképesztő, miért akasztanak tengelyt mindenhol.

Jogosan. Engednél operálni olyan orvost akárcsak teamtagként, akiről több ízben bebizonyosodott, hogy nemcsak korrupt, hanem a munkáját sem végzi el rendesen? MSZP (kivéve a Bokros-kurzust), SZDSZ, MDF.

:: Persze, nem állt ki a Vezér kihirdetni, hogy nekünk is van népnyúzó programunk,

De. Magnóra is vették, nemdebár? :-)

:: hanem elment egy könyv bemutatójára mosolyogni. Egyenes gerinc: mondtunk is valamit, meg nem is, van is programunk, meg nincs is, számonkérni nem lehet, betartani nem kell.

No látod, ecsém, ez már politika. De még mindig nem lőttik ki a szemét egynek sem, és a szemétfideszesügyészség csak kérdezgeti a Hunvald komát, nem is tudom miről, tán pont arról, miért jobb az övé, mint az Olaszliszka...

drága 2009.10.10. 01:25:03

Ne hari,de nem olvastam végig,de már az elején olvadtam,mint a jégkocka a szádban...... Még visszatérek te kis drága.......:)

drága 2009.10.10. 01:35:31

@drága: De én szeretném,ha mentenéd! Vagy a drágának inkább kezelésre kéne járnija?:) Fogalmazásból biztos!!!! AZ ÚR ISTENIT NEKI!!!!!)))))))
süti beállítások módosítása