min0rity r3port

Ez egy lázadó konzervatív blogja, aki éppen az ellen protestál, hogy az igazságot többes számba tegyék. Mert ne. Legalábbis az enyémbe ne! -> Ha azt hiszed, hogy tudod ki vagyok, akkor tévedsz. Kizárt. Tényleg. De attól még kezeltetheted magad. Az sosem árt. -> Kérem kövesse azt a fehér nyulat ott. A pirulákról majd később beszélünk.

Friss topikok

  • drága: @min0rity r3port: NA!!!! Elmentél? De én még várom a gyöngyiket.::::::)))))) Vágom nicke!!!!! É... (2009.10.10. 03:02) Casus Belli
  • drága: @drága: De én szeretném,ha mentenéd! Vagy a drágának inkább kezelésre kéne járnija?:) Fogalmazásbó... (2009.10.10. 01:35) A Viktor is elvenné a tizenharmadik havi vérzést?

Linkblog

HTML

[Kényszerpályák pedig nincsenek]

2009.09.12. 00:35 | min0rity r3port | Szólj hozzá!

Jelentkezzen, aki szerint igen.

A Viktor is elvenné a tizenharmadik havi vérzést?

2009.04.16. 17:16 | min0rity r3port | 3 komment

ok: http://w.blog.hu/2009/04/15/akinek_nem_inge_6

okozat: (alább)

Elfelejted Árpád, hogy 94-ben mennyire választásnyerõ duma volt az, hogy ám az ország valós anyagi helyzetének ismerete mennyire kéne. És majd jól nyilvánosságra hozzák. Mert ez a balfasz MDF (a mai tenyérbõlevõs udvari bolond, aki csak olyan nagyot mond, nehogy lecsapják a fejét) mennyire csõdbe vitte az országot, és lehetne máshogy. Lehetne jobban. Elcsépeltetett. Gyuláék által, áldassanak porai.


Jött a szakértõi kormány, a "bolsevista trükk", Csurka a pajtába költözött. Békesinek nem volt gusztusa, a teendõkhöz, lett legény a gáton. No addig az Apró problémák még csendben gyarapodtak, gyütt az I. (Szent, Bokros) Lajos, akit azóta mind szívünkben megtartunk. Mert kiderült, hogy sem olyan jó nincs az ország erõforráskazla, mint az MDF, se meg olyan jó nincs, mint amennyire az MSZP. Nagy szar volt, borítékolhatóan. De nem annyira, mint most. Mert a lopkodás már nem is a fiak, hanem az unokák hitelbe csapott, hitelbe ígért bérébõl fizetik. Bravó!

Csak azt nem értem, drága jó Árpádom, mi a halál répáját vársz azok után, hogy még a közérdekû adatokat is el kell perelni, hogy megláthassa az emberfia. A tényleges összkép meg nyilvánvaló, és olyan szar, hogy minden épeszû ember sikoltozva menekülne. De nem így a FIDESZ. A sátán cimborái. Akik csak annyit mondanak, hogy lehetne másként. Talán kevesebbet lopva. Hogy a picsába ne lehetne, mikor van pofájuk százszoros áron dolgoztatni (ld. "kormányszóvivõ") a lopósameszaikkal, és a közvélemény arcába mosolyogni. Tudva, hogy tudjuk. Mint a mocsári troll a viperáról, biztos ismered a viccet, tévé is adta, ha kell, elküldöm a linket. A megoldást már mindenki tudja, csak ne basszák el százmilleres páncélaudira a kétharmados lenyúlásból. Utazzanak inkább a Suzukin, pörögjön a gazdaság. De sajnos zsenánt.

Tudod rossz ómen süllyedõ hajón lopni. Mert ha véletlenül mégis az lesz a csónak kapitánya akit meglopnak, a végén még egy fõtolvajnak is vizes lehet a gatyája. Addig is, minden perc drága, mert számít, ki mennyit visz magával a túlvilágra. Készülnek már az útlevelek, és nekem elhiheted, megvannak a kódos számlák.

Tán csak nem ez ellen panaszkodsz, felebarátom?

Címkék: tótawé

Áprilisnak elseje, küldd az Árpit elfele

2009.04.12. 21:02 | min0rity r3port | Szólj hozzá!

ok: http://w.blog.hu/2009/04/12/baratok_kozt_18

okozat: (alább)

Látod Árpád, már vártam, hogy témázol.

Sok szemét hívű mer hinni, és különben is az adó egy százaléka, meg a fene nagy mohóság. Meg kampányolnak, de sunyibban, mint a Hit Gyakzata, őket nem szabad bántani, mert sokszínűek (leginkább kék-fehérben játszanak) és toleránsak (a buzikat meg kell ölni, a bóher rabbi hozzájuk képest vasárnapi oskola). Röviden. Másról nem beszélek, mert a te országodnak az nem köll.

Persze, aki nyúlja a 30-at és 50-et, az modern baloldali, esetleg liberálista. Az eszedbe sem jut, hogy az egyház is maximum a tizedet nyúlta, aki annál többet, az már nemzetközi méretekben is rabló, pofátlan geci. Mert ha az épp most töltendő adóbevallásomat kiplakátolnák, aszinnék a gyámpa emberek, április elseje volt.

Nettó befizetendő adóm ugyanis nulla, de abból még visszakapok. Mert jár, bazeg. Dolgoztam, működött a gazdaság. Nem elég?

De nem a te országodban, el ne jöjjön, istemmencs, inkább megyek az Antarktiszra. Ahol egy jezsuita is jobb szoszéd, mint a jegesmedve.

Csak a tolerancia jegyében, állásfoglalás nélkül, te nemes, drága, oknyomozó esztéta.

Címkék: tótawé

Szín

2009.04.12. 10:09 | min0rity r3port | Szólj hozzá!

Rózsa ég előtt hófehér hegyek -

Mi lehet ennél felemelőbb,

Rózsa ég előtt fehérek a hegyek -

Mi lehet ennél reménytelenebb?

Címkék: nethaiku

Casus Belli

2008.09.27. 23:45 | min0rity r3port | 4 komment

Ami késik, nem múlik. Befejeztük a kommunikációt.

süti beállítások módosítása